Typ hier je tekst
 

Professionele haarlak

Contacteer ons

Breng uw haar in model met professionele haarlak van bekende merken zoals Wella, Infinium en Igora. Waar u deze producten kunt kopen? Viane Kappersartikelen – geneesmiddelen beschikt over een uitgebreid assortiment aan professionele haarproducten, waaronder haarlak. Bekijk het volledige assortiment online of kom langs in onze kapperszaak.

Persoonlijk advies nodig over uw voedingssupplementen? 

Bel ons nu 0117 46 17 02

Creëer de juiste coupe met professionele haarlak

Een professionele haarlak fixeert uw haar en creëert volume. Dat is dan ook precies wat u mag verwachten van de haarlakken die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Naast dat u uw haar in model brengt en houdt met haarlak, geeft het uw haar ook een glans. Andere haarproducten die u in ons aanbod vindt, zijn onder andere shampoos, gels, mousses en maskers. Bent u naar een specifiek product op zoek? Laat het ons weten en wij zoeken het product dat aansluit bij uw wensen.

Bestel eenvoudig professionele haarlak

Heeft u het juiste product gevonden? Plaats dan uw bestelling per telefoon, mail of fax. Wij gaan zo snel mogelijk met uw aanvraag aan de slag zodat u de professionele haarlak snel in huis heeft. We bezorgen zowel in Nederland als België. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over een professionele haarlak? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0117 46 17 02.

Ook interessant

haarcosmetica | kappers shampoo

  • Advies op maat
  • Open 7/7
  • Levering in Nederland & België

Stuur ons een bericht!

Onze locatie