Op deze pagina vindt u verschillende kappersartikelen van bekende merken zoals L’Oréal, Wella en Swarzkopf. Viane Kappersartikelen – geneesmiddelen biedt u enkel professionele kappersbenodigdheden. Voor uzelf of uw eigen kapsalon. Bekijk het aanbod aan kappersartikelen online en maak uw keuze.

Professionele kappersartikelen voor een prachtig resultaat

Wilt u het resultaat dat u na een kappersbezoek heeft zelf evenaren? Dat kan! Bestel eenvoudig de kappersartikelen zoals shampoo, maskers en haarsprays in onze webshop en ga zelf aan de slag met uw kapsel. U kunt uw bestelling telefonisch, per mail of via de fax doorgeven. Dan zorgen wij ervoor dat de kappersbenodigdheden zo snel mogelijk uw kant op komen. Wij leveren zowel in Nederland als België. En plaatst u een bestelling boven de €100,-? Dan betaalt u geen verzendkosten.

Kappersartikelen, geneesmiddelen en meer

Naast dat wij u een groot aanbod aan kappersbenodigdheden bieden, vindt u in ons assortiment ook voedingssupplementen en geneesmiddelen. Ons team voorziet u graag van betrouwbaar en deskundig advies. Zeker wanneer u geneesmiddelen of voedingssupplementen gaat kopen, is het verstandig om advies in te winnen. Zo weet u zeker dat u de juiste producten voor uw situatie en behoefte aanschaft.

Verwen uzelf met de beste verzorgingsproducten

Een jonge, stralende huid, dat willen we allemaal, toch? Kies daarom voor bekende verzorgingsproducten van bijvoorbeeld Biodermal, Vichy of Weleda. Door de juiste producten voor uw huidtype aan te schaffen, verzorgt u uw huid op een optimale manier. Het resultaat? Een prachtige huid! Kom gerust langs in onze winkel aan de Kaai in Sluis of bekijk het aanbod online. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze kappersbenodigdheden? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0117 46 17 02.

U vindt bij ons kappersartikelen zoals

diarichesse-kopen-in-sluis

DiaRichesse

per stuk € 7,95 bij afname van 6 stuks 10% korting

infinium-haarlak-kopen-in-sluis

Infinium Haarlak 500 ml

per stuk €10.50     2 voor € 18,95

tec-ni-art-mousse-kopen-in-sluis

Tec ni art Mousse

per stuk € 10.95    2 voor € 20,95

art-fix-design-kopen-in-sluis

Tec ni art Fix design

per stuk € 10,95. 2 voor 20.95

3 voor € 29.95

art-fix-max-kopen-in-sluis

Tec ni art Fix max

per stuk € 10.95.  2 voor € 20.95

3 voor € 29.95

Tec ni art Glue

per stuk €10,95  2 voor  € 20.95

 3 voor € 29.95

Majirel

per stuk € 9.50    5 voor € 45,00

Persoonlijk advies nodig over uw kappersbenodigheden? 

Bel ons nu 0117 46 17 02

Kom langs voor topmerken zoals